Het camping-seizoen 2021 begint in het Paas weekend van (Goede) vrijdag 2 april en eindigt zaterdag 2 oktober.

U kunt vanaf de eerste week van januari kosteloos een plekje op onze camping reserveren via e-mail: info@decroft.nl   E-mails worden dagelijks bekeken. Uw aanvraag wordt behandeld in volgorde van binnenkomst.  Camping de Croft is vanaf 2 april 2021 (tijdens campingseizoen) ook telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Reserveringen uitsluitend per e-mail via info@decroft.nl  

Reserveringen zijn bindend. Tot 6 weken voor de afgesproken aankomstdatum kunt u gratis annuleren, daarna worden kosten in rekening gebracht.

Wij raden u aan om vroegtijdig een plaats te reserveren. Een plaats reserveren voor het nieuwe seizoen kan vanaf de eerste werkdag van januari. Uiteraard kunt u zonder reservering langs komen. Echter dan loopt u het risico dat er geen plaatsen beschikbaar zijn.

Camping de Croft is een mini-camping. Dit betekent dat wij doorgaans alleen campers en caravans kunnen plaatsen van max. 6.80m lang. Is uw kampeermiddel langer dan 6.80m, neem dan even contact met ons op.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.