Het camping-seizoen 2023 begint in het Paas weekend van (Goede) vrijdag 7 april en eindigt zondag 1 oktober.

U kunt vanaf de eerste week van januari kosteloos een plekje op onze camping reserveren via e-mail: info@decroft.nl   E-mails worden dagelijks bekeken. Uw aanvraag wordt behandeld in volgorde van binnenkomst.  Camping de Croft is vanaf 7 april 2023 (tijdens campingseizoen) ook telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur. Ons telefoonnummer is 06 48 83 14 50. Reserveringen uitsluitend per e-mail via info@decroft.nl  

Reserveringen zijn bindend. Tot 6 weken voor de afgesproken aankomstdatum kunt u gratis annuleren, daarna worden kosten in rekening gebracht. Annuleert u  tot 4 weken voor de reserveringsdatum bent u ons 25% van het totale  verblijfskosten (exclusief toeristenbelasting) verschuldigd. Annuleert u tot 2 weken voor de reserveringsdatum, dan bent u ons 50% van de totale verblijfskosten verschuldigd. Annuleert u binnen 2 weken voor de aankomstdatum, dan bent u ons de totale verblijfskosten verschuldigd.

Wij raden u aan om vroegtijdig een plaats te reserveren. Een plaats reserveren voor het nieuwe seizoen kan vanaf de eerste werkdag van januari. Uiteraard kunt u zonder reservering langs komen. Echter dan loopt u het risico dat er geen plaatsen beschikbaar zijn.

Camping de Croft is een mini-camping. Dit betekent dat wij doorgaans alleen campers en caravans kunnen plaatsen van max. 6.80m lang. Is uw kampeermiddel langer dan 6.80m, neem dan even contact met ons op.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.