Het camping-seizoen 2024 begint in het Paas weekend van (Goede) vrijdag 29 maart en eindigt per oktober.

U kunt vanaf de eerste week van januari kosteloos een plekje op onze camping reserveren via e-mail: info@decroft.nl   E-mails worden dagelijks bekeken. Uw aanvraag wordt behandeld in volgorde van binnenkomst.  Camping de Croft is vanaf 29 maart 2024 (tijdens campingseizoen) ook telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur. Ons telefoonnummer is 06 48 83 14 50. Reserveringen uitsluitend per e-mail via info@decroft.nl  

Reserveringen zijn in principe minimaal voor 2 of 3 nachten. Met Pasen geldt tenminste 3 nachten. Vanaf Pinksteren kan er alleen per week worden gereserveerd, van zaterdag tot zaterdag. Uitzonderingen zijn de fietsers en wandelaars met tentjes.

Reserveringen zijn bindend. Tot 6 weken voor de afgesproken aankomstdatum kunt u gratis annuleren, daarna worden kosten in rekening gebracht. Annuleert u  tot 4 weken voor de reserveringsdatum bent u ons 25% van het totale  verblijfskosten (exclusief toeristenbelasting) verschuldigd. Annuleert u tot 2 weken voor de reserveringsdatum, dan bent u ons 50% van de totale verblijfskosten verschuldigd. Annuleert u binnen 2 weken voor de aankomstdatum, dan bent u ons de totale verblijfskosten verschuldigd.

Wij raden u aan om vroegtijdig een plaats te reserveren. Een plaats reserveren voor het nieuwe seizoen kan vanaf de eerste werkdag van januari. Uiteraard kunt u zonder reservering langs komen. Echter dan loopt u het risico dat er geen plaatsen beschikbaar zijn.

Camping de Croft is een mini-camping. Dit betekent dat wij doorgaans alleen campers en caravans kunnen plaatsen van max. 6.80m lang. Is uw kampeermiddel langer dan 6.80m, neem dan even contact met ons op.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.