Het camping-seizoen 2020 begint in het Paas weekend van (Goede) vrijdag 10 april en eindigt zaterdag 12 september.

U kunt vanaf de eerste week van januari kosteloos een plekje op onze camping reserveren via telefoonnummer 072-5061768  (wij zijn uitsluitend bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur).  Ook tijdens het campingseizoen raden wij u aan te bellen tussen 10.00 en 12.00 uur, wij zijn dan aanwezig in de receptie. Reserveringen bij voorkeur per e-mail via info@decroft.nl  De reservering is dan direct bevestigd.

 

Reserveringen zijn bindend. Tot 6 weken voor de afgesproken aankomstdatum kunt u gratis annuleren, daarna worden kosten in rekening gebracht.

Wij raden u aan om vroegtijdig een plaats te reserveren. Een plaats reserveren voor het nieuwe seizoen kan vanaf de eerste werkdag van januari. Uiteraard kunt u zonder reservering langs komen. Echter dan loopt u het risico dat er geen plaatsen beschikbaar zijn.

Camping de Croft is een mini-camping. Dit betekent dat wij doorgaans alleen campers en caravans kunnen plaatsen van max. 6.80m lang. Is uw kampeermiddel langer dan 6.80m, neem dan even contact met ons op.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.