Camping de Croft

Welkom op de website van Camping de Croft

Corona update seizoen 2024

Camping de Croft volgt de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid en buitenlandse autoriteiten op de voet. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor Camping de Croft voorop. De afgegeven adviezen en richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD volgen we nauwlettend, zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Wij volgen hun adviezen strikt op. De richtlijnen kunnen terug gevonden worden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze richtlijnen zijn voor Camping de Croft vertaald naar een Corona Protocol die bij aankomst wordt doorgenomen.

Heeft u vragen over reserveringen of andere vragen, neemt u dan schriftelijk contact op via info@decroft.nl    De door u gestuurde berichten worden dagelijks gelezen en beantwoord.

Wij rekenen op uw begrip,

Team Camping de Croft

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Camping de Croft

Thema door Anders Norén