U bent van harte welkom op Camping de Croft

Aankomsttijd vanaf 13.00 uur, dan weet u zeker dat eventuele vorige gasten vertrokken zijn en dat uw plaats in orde gebracht is.

Vertrek is om uiterlijk 11.30 uur. Wilt u later vertrekken dan is dat eventueel mogelijk (in overleg en tegen een meerprijs). De reservering is bindend. Mocht u onverhoopt besluiten uw vakantie vroegtijdig af te breken dan worden de door u gereserveerde dagen in rekening gebracht. Graag de dag voor vertrek afrekenen bij de receptie, tussen 10.00 en 11.00 uur.

Bij vertrek dient u uw plek schoon achter te laten

U heeft bij het reserveren uw aankomst- en vertrekdatum doorgegeven. Alle gereserveerde dagen worden in rekening gebracht.
Buiten het hoogseizoen is het in overleg vaak mogelijk om langer te blijven staan. Geef dit tijdig aan zodat we rekening kunnen houden met uw wensen.

Verblijf op onze camping loopt doorgaans van zaterdag tot zaterdag (zaterdag is de aankomst/vertrekdag). Andere aankomst/vertrekdagen altijd in overleg.

Omwille van de veiligheid mag op ons kampeerveld niet gefietst worden.

Wij hebben een auto-vrij kampeerveld. De camping heeft een parkeerplaats met parkeergelegenheid. Parkeren is uitsluitend mogelijk voor campinggasten. Laden en lossen is natuurlijk wel toegestaan.

Dagelijks wordt het sanitair schoongemaakt. Het tijdstip van schoonmaken wordt op het betreffende gebouw aangegeven.

Uw hond (1 per plaats) is van harte welkom op onze camping. Wel graag  bij reserveren aangeven dat u met uw huisdier op onze camping wilt verblijven. Een hond dient in het bezit te zijn van een hondenpaspoort en/of vaccinatieboekje. Honden dienen te allen tijde aangelijnd te zijn en geen (geluid) overlast te veroorzaken.

Neospora caninum is een eencellige parasiet die in 1984 voor het eerst bij honden werd onderkend. Honden scheiden met de ontlasting besmettelijke oöcysten (eitjes) van de parasiet weer uit. Een infectie met Neospora leidt bij koeien tot ernstige ziekten. Wij vertrouwen erop dat u de uitwerpselen van de hond opruimt en wegwerpt om besmetting te voorkomen. Het park en omliggende weilanden zijn geen hondenuitlaatplaats, in het aangrenzende duingebied kunnen heerlijke wandelingen gemaakt worden.

Wij wensen u een prettig verblijf.