U bent van harte welkom op Camping de Croft

Aankomsttijd tussen 13.00  en voor 17.00 uur.

Vertrek is om uiterlijk 11.00 uur. Wilt u later vertrekken dan is dat eventueel mogelijk (in overleg en tegen een meerprijs). De reservering is bindend. Mocht u onverhoopt besluiten uw vakantie vroegtijdig af te breken dan worden de door u gereserveerde dagen in rekening gebracht. Graag de dag voor vertrek afrekenen bij de receptie, tussen 10.00 en 11.00 uur.

Bij vertrek dient u uw plek schoon achter te laten

U heeft bij het reserveren uw aankomst- en vertrekdatum doorgegeven. Alle gereserveerde dagen worden in rekening gebracht.
Buiten het hoogseizoen is het in overleg vaak mogelijk om langer te blijven staan. Geef dit tijdig aan zodat we rekening kunnen houden met uw wensen.

Verblijf op onze camping loopt doorgaans van zaterdag tot zaterdag (zaterdag is de aankomst/vertrekdag). Andere aankomst/vertrekdagen altijd in overleg.

Omwille van de veiligheid mag op ons kampeerveld niet gefietst worden.

Wij hebben een auto-vrij kampeerveld. De camping heeft een parkeerplaats met parkeergelegenheid. Parkeren is uitsluitend mogelijk voor campinggasten. Laden en lossen is natuurlijk wel toegestaan.

Bezoekers zijn welkom, wel altijd van tevoren even aanmelden. Parkeren van bezoekers is in het hoogseizoen niet mogelijk op onze parkeerplaats, u kunt wel personen en hun goederen even afzetten . Aangeraden wordt de auto op nabij gelegen parkeerplaatsen te parkeren, de receptie kan u daarover informeren.

Dagelijks wordt het sanitair schoongemaakt. Het tijdstip van schoonmaken wordt op het betreffende gebouw aangegeven.

Op onze camping doen we aan afvalscheiding: papier, glas, pmd (plastic, metaal, drankverpakkingen) en restafval. Wij vragen uw aandacht om uw afval in de juiste container te deponeren.

Uw hond (1 per plaats) is welkom op onze camping, maar altijd in overleg. Wel graag  bij reserveren aangeven dat u met uw huisdier op onze camping wilt verblijven. Een hond dient in het bezit te zijn van een hondenpaspoort en/of vaccinatieboekje. Honden dienen te allen tijde aangelijnd te zijn en geen (geluid) overlast te veroorzaken. Wij vertrouwen erop dat u de uitwerpselen van de hond opruimt en wegwerpt. De campinggronden en omliggende weilanden zijn geen hondenuitlaatplaats, in het aangrenzende duingebied kunnen heerlijke wandelingen gemaakt worden.

Wij wensen u een heel prettig verblijf.