Camping de Croft nodigt u uit om te relaxen in ons knusse huisje op wielen (pipowagen/woonwagen/vakantiehuisje op wielen), dat met smaak en aandacht voor u is ingericht.

Deze voormalige Brouwer schaftkeet is na een grondige verbouwing omgetoverd tot een uitnodigende logeergelegenheid. Het is van alle gemakken voorzien. Zo is er een groot en comfortabel 2-persoonsbed (2.10×1.60m) uitgerust met Auping matrassen en voorzien van voldoende opbergruimte in de vorm van laden.

Verder is er een gezellige zit/eethoek met uitzicht op de mooie tuin. Ook is er een eenvoudige maar doelmatige keuken geplaatst voorzien van een kleine koelkast, waterkoker, mogelijkheid om koffie te zetten, servies en kookgerei aanwezig. Naar behoefte staat er een kacheltje en ventilator tot uw beschikking.

Het huisje op wielen is gedeeltelijk zelfvoorzienend. Zo is er elektriciteit, wordt er gekookt op electriciteit (2 kookplaten) en is er koud stromend water. Om het milieu zo weinig mogelijk te belasten gebruiken wij biologisch afbreekbare zeep/afwasmiddel (wordt gratis verstrekt). Zo kunt u ervaren hoe het is om in een tiny house te verblijven. Douches en toiletten vindt u in het sanitairgebouw van de camping, hier bevindt zich ook een wasmachine (gebruik op afspraak).

Het huisje op wielen is onderdeel van onze mini camping De Croft. Het staat echter op zijn eigen omheinde stuk grond. U heeft de beschikking over meer dan 100 m2 grote tuin. In deze tuin zijn gezellige zitjes gecreëerd. Dit betekent dat u onderdeel bent van de camping maar toch geniet van de privacy van uw eigen plek.

De camping en het huisje op wielen bevinden zich aan de rand van het Noord- Hollands duingebied. Eén van de mooiste natuurgebieden van Nederland, op loop- en fietsafstand van duinen en strand. Fiets- en wandelpaden zijn overal te vinden en voeren u naar de mooiste plekjes. Boodschappen kunt u doen in het nabijgelegen Egmond aan de Hoef of Egmond aan Zee.

Verhuur:

Verhuur is per week (ma tot ma, vr tot vr), per midweek (ma tot vr) of een weekend (vr tot ma). Aankomst 15.00 uur, vertrek 10.30 uur. Alleen geschikt voor max. 2 volwassenen. Sorry, geen huisdieren. Bed- en keukenlinnen worden verstrekt. Uw bed is voor u opgemaakt wanneer u arriveert.

Prijzen:

Eén week: €460,00

Midweek: €300,00

Weekend: €240,00

Deze prijzen zijn exclusief:

schoonmaak €40,00 (verplicht) , toeristenbelasting €2,20 p.p.p.n.

Optioneel handdoekenpakket €1,00 per handdoek.

Reserveringen en info over de verhuur van het huisje op wielen uitsluitend schriftelijk via info@decroft.nl